Om AvsparkStockholm.se

Bakgrunden

AvsparkStockholm har sina rötter i tjänsten 90minuter.se. När denna tjänst upphörde hösten 2006 försvann också ett forum för debatt och diskussion om den fotboll som så många stockholmare älskar. Björn Dahlman bestämde sig då för att köra igång en uppföljare. Uppföljaren skulle endast finnas på webben – tidning och TV kändes som ”overkill”. Domänen avsparkstockholm.se registrerades och sidan var i luften februari 2007. Mottagandet blev över förväntan och vid årets slut hade 114 000 besök registrerats! Sidan hade sin glansperiod under åren 2007-2010, för att därefter börja föra en allt mer tynande tillvaro i takt med att redaktionsmedlemmarnas tid, ork och intresse tröt. Senaste säsongerna har sidan enbart fungerat som ett slags ”klotterplank” för övervintrande entusiaster…

Dags för nästa kapitel

AvsparkStockholm.se har nu förändrats – vi har gått från att vara en redaktionell sida till att vara en forumbaserad sida som bygger på din användarmedverkan. Sidan drivs med syftet att vara en öppen och levande mötesplats för alla som är intresserade av gräsrotsfotbollen i Storstockholm. Spelare, ledare, anhöriga, fans, åskådare – alla är välkomna att dela med sig av sina tankar, idéer och synpunkter rörande stockholmsfotbollen.

Forumen är kärnan

Kärnan i AvsparkStockholm är våra forum – från allmänna forum där du kan diskutera det mesta som rör stockholmsfotbollen till divisionsspecifika forum där du kan snäva av diskussionen till den division och de lag du brinner mest för! För att snabbare få igång diskussionerna så har vi ”adopterat” de senaste månadernas kommentarer från den gamla AvsparkStockholm-sidan. Att delta i diskussionerna kräver inte registrering även om det ger fördelar.

Up-to-date tabeller

Tack vare ett samarbete med everysport.com kan vi återigen presentera ständigt uppdaterade tabeller för alla stockholmsserier div 4-div 7.

Utökat klubbregister

Vi har också utvecklat ett utökat klubbregister. Här återfinner du samtliga stockholmsklubbar från Allsvenskan till div 7 som har ett representationslag. Klubbarna presenteras i alfabetisk ordning. En sökruta och kommunvis sökning underlättar för dig att hitta den/de klubbar du söker! När du väl hittat fram till en klubb presenteras den med detaljerad kontakt- och föreningsinfo, bla serietillhörighet, färg på matchställ, länk till föreningens hemsida etc.


Vi bakom AvsparkStockholm hoppas och tror att AvsparkStockholm-tjänsten kommer att ge glädje åt alla Stockholmsfotbollens fantaster!

Annons